Moderatorzy: Moherowy Fighter, gawrion
gawrion pisze:Jacek Jarecki - dodaję do forum jako człowieka zasłużonego dla inicjatywy Kto ma mieć formalny, równy głos proponuję ustalić w wątku dotyczącym reguł:
viewtopic.php?f=39&t=270
gawrion pisze:Fighterze - prośba. Na razie forum "Konfederacja" traktujmy jako forum dla spraw projektu bezpośrednio nie wypływającego z zasad Twojego Integratora. Uzasadnienie - geneza tej inicjatywy jest odrębna, potencjalne środowiska nie muszą wcale być na bieżąco z Twoimi koncepcjami, na razie same środowiska (ich przedstawiciele) muszą wypowiedzieć się co do warunków, podstaw współpracy. Z drugiej strony dałem Ci dostęp do tego forum, ponieważ Twoja biegłość w tym temacie może się nam przydać. Tak samo umieściłem to podforum w Twoim forum ponieważ Twoje gotowe rozwiązania mogą się nam przydać i szkoda by było Twojej pracy.
Na samym początku celem samym w sobie powinno być wytypowanie i zebranie tutaj jak najszerszego frontu internetowych inicjatyw mających wspólny lub conajmniej krzyżujący się system wartości.
Foxx pisze:Ja tylko powtórzę - chodzi nam wyłącznie o takie techniczne rozwiązanie "integratora", by u nas nie pojawiały się treści z Blogpressu i odwrotnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości